Új vezérigazgató a Trocellen Csoport élén

Tulajdonosunk élén új vezetőt köszönthetünk.

2021. december 31-én vonult nyugdíjba a Trocellen csoport korábbi vezérigazgatója, Takács József, aki 32 éven keresztül volt vállalatcsoportunk alappillére, a Polifoam Kft., majd a Trocellen Csoport első számú vezetője. Ezúton is köszönjük a vállalatcsoportunk sikeres működésére érdekében végzett áldozatos munkáját és minden jót kívánunk új életszakaszában!

Egyidejűleg köszöntjük Oliver Cordt urat, a Trocellen csoport új vezérigazgatóját, aki 2009 óta tagja a Trocellen igazgatótanácsának és mostanáig operatív igazgatóként dolgozott. Széles körű szakértelemmel rendelkezik a stratégia-fejlesztés és -végrehajtás, az üzleti adminisztráció és a vállalatirányítás terén, valamint behatóan ismeri a cégcsoport összes működési területét. Cordt úr elkötelezte magát amellett, hogy tovább haladjon a Trocellen korábban megkezdett fejlődési és növekedési útján, valamint hogy a vállalatot a fenntarthatóság és a digitalizáció irányába vezesse.

Új vezérigazgatói szerepkörében a hosszú távú üzleti és fejlesztési partnerségek fenntartására, továbbfejlesztésére, valamint a közös siker előmozdítására fog törekedni.