A Polifoam ismét a legjobbak között

A Polifoam márka 2018-ban újból elnyerte a Business Superbrands díjat.

superbrands-oklevel-2018Büszkék vagyunk arra, hogy az elismeréssel egy 2011-óta töretlenül tartó sorozat újabb állomásához érkeztünk, hiszen idén nyolcadik alkalommal találta érdemesnek a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Polifoam márkát a Business Superbrands védjegy használatára.

A Business Superbrands díj egy széles körben ismert, magas minőséget szimbolizáló elismerés, amely a B2B üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki. A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai iparkamarák, szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül az értékelő bizottság elé. A lista azon vállalkozásokat összesíti, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk. A Business Superbrands elismerést kiérdemlő, megközelítőleg 400 márka kiválasztásáról minden évben a többlépcsős előszűrést követően egy független, marketingszakemberekből és vállalatvezetőkből álló bizottság határoz.

 

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága döntésével idén is tanúsította a Polifoam márka elismertségét, sikerességét és hitelességét. A Business Superbrands díj értékét tovább növeli, hogy a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.