Üdvözöljük új weboldalunkon!

Ismerkedjen meg a Polifoam weboldalának megújult külsejével, az új alkalmazásokkal és élvezze a felhasználóbarát kialakítást.

A Polifoamnál Önt helyezzük tevékenységeink középpontjába. Célunk, hogy fenntartható, megbízható és innovatív hab-alapú megoldásainkkal jelentősen hozzájáruljunk közös jövőnk biztonságához és kényelméhez.

Akár új anyag-alapú megoldások, új alkalmazási területek érdeklik, vagy csak termékeink felhasználási területeiről szeretne többet megtudni, a válasz kérdéseire immár csak egy kattintásra van Öntől.

A főoldalon céljainkról, értékeinkről és irányelveinkről, valamint anyavállalatunkról, a Trocellen Csoportról kaphat információt.

A Polifoam oldalon kiemelt szerepet kap Szigetelés és Sport-Otthon-Szabadidő üzletágunk, hiszen a magyar piacon termékeinket leginkább ezeken a területeken alkalmazzák.

Anyavállalatunk, a Trocellen iparágak széles skálájának nyújt megoldásokat. Ezek tökéletes áttekinthetősége érdekében a főoldalon külön rész alakítottunk ki Üzletágaink számára. A Business Unit oldalak látogatása során számtalan fontos információ birtokába juthat a termékek, alkalmazások technológiája, innovációk tekintetében amellett, hogy letölthető segéd-alkalmazásokat is talál szükség szerint számítások végzéséhez és vásárlási tervei elkészítéséhez.

Vállalatunkat és megoldásainkat a lehető legjobb módon szeretnénk bemutatni Önnek, azonban tudjuk, hogy ’végleges megoldás’ nem létezik. Alapfilozófiánk a jobb állandó keresése. Ahogy termékeink és alkalmazásaink esetén, úgy most is arra van szükségünk, hogy partnerünk legyen ebben a törekvésben is. Kérjük, ossza meg velünk véleményét, gondolatait és javaslatait, hogy még magasabb színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani.