General Motors minőségi díj!

A Polifoam, mint a Trocellen Csoport Magyarországi gyáregysége a 2013-14-es üzleti évben elnyerte a General Motors Beszállítók Minőségi Kiválósága díjat.

A jelenlegi a harmadik év, hogy a GM Globális Beszállítási és Fejlesztési osztálya odaítéli a Beszállítók Minőségi Kiválósága díjat. Az elismerés amellett, hogy büszkeséggel tölt el minket, további összpontosításra és elkötelezettségre is sarkall, hogy ezt a minőségi színvonalat hosszú távon megőrizzük, és folyamatainkat még tovább fejlesszük.

Részlet a levélből, amit a General Motors vezérigazgatója írt számunkra:

„A díjat a speciális termékeket előállító beszállítóink közül kizárólag azok a gyártóegységek kaphatják meg, akik a legnagyszerűbb teljesítményt nyújtják. Beszállítóink, akik birtokosai e díjnak elérték vagy túlhaladták a minőségre vonatkozó nagyon szigorú követelményeinket és elnyerték a General Motors szervezetének teljes körű támogatását.

A General Motors missziója, hogy a világ legjobb autóit tervezze, építse meg és értékesítse, amelyek megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi és biztonsági követelményeknek. Ennek a célnak az elérése nagymértékben függ annak a terméknek a minőségétől, amelyet Önök gyártanak és szállítanak nekünk. Tudjuk, hogy nem könnyű minden nap ennyire nagymértékű figyelmet fordítani a tökéletesség elérésére a részletek tekintetében is, ezért csak beszállítóink egy töredéke részesül ebben a speciális elismerésben. Önök rendkívül fontos részei annak a csapatnak, akiknek segítségével elérjük, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a vásárolt termékkel – ezt a partnerséget nagyra értékeljük és köszönetünket szeretnénk ezért kifejezni Önöknek.”