A fejlődés újabb állomása

Jelentős kapacitásbővítés a Polifoam budapesti üzemében

 Manapság már senki nem vonja kétségbe, hogy a hosszú távú siker kulcsa a fejlődés. Azt azonban már kevesebben ismerik fel, hogy a rugalmasság és a dinamikus fejlődés már középtávon sem nélkülözhető ahhoz, hogy egy cég az élvonalban maradhasson. A termékek és a szolgáltatások kiválósága csak részben a siker kulcsa, hiszen a mai világban a fogyasztók igényei már nem évtizedek, hanem inkább hónapok, de maximum egy év távlatában változnak. Márpedig ami különleges és kiváló volt tegnap, az ma már lehet, hogy csak a „jó” kategóriában kap helyet.

Mi is lehet a fejlődés alapja? Először is előremutató gondolkodás, kreatívan használt tapasztalatok, nyitottság, elkötelezettség és végül, de nem utolsósorban támogató környezet.

Mi a Trocellennél/Polifoamnál már régen felismertük a folyamatos fejlődés jelentőségét, és meg is valósítottuk számtalan formában. Szervezetünk az utóbbi években megújult, tágabb teret adva a piaci igények magas szinten történő kielégítéséhez. Termékeink egyre több piacon, formában és funkcióval jelennek meg, sok esetben partnereinkkel közös fejlesztések eredményeképpen. Aktívan jelen vagyunk kiemelkedő teljesítményeknél, legyen szó égbe törő építészeti csodákról vagy rangos sporteseményekről, de az élet olyan „kis” dolgairól sem feledkezünk meg, amelyek nap mint nap – a felhasználók számára sokszor nem láthatóan, más termékek integrált részeként – hozzájárulnak az emberek egészségéhez, biztonságához és kényelméhez.

Fejlődésünk során most eljutottunk a következő lépéshez. A minőségi és időtálló polietilén vagy PE habalapú megoldások iránt egyre nagyobb kereslet mutatkozik a piacon. A megnövekedett partneri igények gyors, pontos és hatékony kielégítése érdekében cégünk újabb habgyártó gépsort helyezett üzembe budapesti üzemében. 2012-ben megkezdtük és idei terveink alapján tovább folytatjuk a PE habfeldolgozó kapacitás bővítését is. 2012-ben hőformázó és csomagoló gépekkel bővült a gépparkunk, 2013. második felében pedig új lamináló gépsort és stancoló gépet kívánunk beszerezni, valamint üzembe állítani.

Mindez lehetővé teszi, hogy új energiával tudjunk belevágni közös fejlesztésekbe, partneri együttműködésekbe, miközben hatékonyan és gyorsan reagálva tudjuk kielégíteni folyamatos és egyedi megrendeléseinket egyaránt.