Minőség

Környezettudatosság

Célunk olyan termékek fejlesztése, amelyek kényelmesebbé teszik életünket, miközben segítenek megőrizni természeti erőforrásainkat. Polietilén habjaink kiváló szigetelő tulajdonságaikkal pillekönnyű megoldásokat kínálnak az építő- és járműipar számára. Az általuk kínált előnyök segítenek lecsökkenteni az energiafogyasztást és építőanyag igényt.

Fenntarthatóság, hatékonyság, felelősség

Polietilén hab termékeink tartósak és megbízhatóak. Így biztosított, hogy építőipari termékeink hőszigetelő jellemzői garantáltan hosszú ideig megmaradnak és hatalmas mennyiségű energia megtakarításával hozzájárulnak erőforrásaink optimális felhasználásához.

Sportoláshoz kifejlesztett termékeink is tartósságukkal, magas komfort-fokozatukkal és praktikumukkal vívtak ki hírnevet maguknak.

A Polifoam nemcsak szavaiban, hanem tetteiben is elkötelezte magát a környezetvédelem mellett. Energiahatékony gyártástechnológiánk mellett bevezettük a polietilén hab gyártását, konverzióját és értékesítését segítő integrált vállalatirányítási rendszerünket a folyamatos – akár napról napra kiharcolt – előrelépés érdekében.

Minőségbiztosítás

Mintegy garanciaként tartós és kiváló teljesítményű termékeinknek és szolgáltatásainknak, a Polifoam különleges figyelmet fordít a minőségbiztosításra. Folyamatosan felügyeljük és javítjuk valamennyi gyártási, menedzsment és vevőszolgálati folyamatunkat.

Tevékenységünk középpontjában Ön áll. Azért, hogy biztosak lehessünk az Ön elvárásaiban, ügyfél-elégedettségi felméréseket végzünk, miközben kollégáinkat és partnereinket is arra bíztatjuk, hogy nyílt és őszinte párbeszédet tartsanak fenn egymás között.

Az alábbiakban közreadjuk azokat az ISO tanúsítványokat, amelyekkel rendelkezünk. A dokumentumok megtekintéséhez kattintson a linkre.

ISO 50001:2011

Plastic Processing Co., Ltd.
Magyarország
Manufacturing, converting and sales of polyethylene foams

ISO 9001:2008

Plastic Processing Co., Ltd.
Magyarország
Manufacturing, converting and sales of polyethylene foams

ISO / TS 16949:2004

Polifoam Plastic Processing Co., Ltd.
Magyarország
Manufacturing, cutting and laminating of polyethylene foam products

ISO 14001:2004

Polifoam Plastic Processing Co., Ltd.
Magyarország
Manufacturing, cutting and laminating of polyethylene foam products